Laddsystem för elbilar med bankkortsbetalning

Pay N Charge
Elbilsladdning med bankkortsterminal

Pay N Charge bygger en smartare och mer tillgänglig laddinfrastruktur tillsammans med sina kunder.

Enkelhet för dig - Enkelhet för dem

Pay N Charges laddstolpar är kraftfulla och framtidssäkrade. Laddstolparna är utrustade med kortläsare för enkel betalning via bankkort eller mobil plånbok.

Pay N Charge – Smidig elbilsladdning med enkel kortbetalning

Pay N Charge erbjuder smarta och användarvänliga laddlösningar för elbilar, skräddarsydda för att möta behoven hos bostadsrättsföreningar, företag och offentliga platser i Sverige. Vårt mål är att göra elbilsladdning enkel, tillgänglig och hållbar för alla.

Med fokus på att förenkla vardagen för både användare och fastighetsägare hanterar vi allt från laddinfrastruktur till betalningslösningar – utan krångel. Oavsett om det gäller en bostadsrättsförening, en arbetsplats eller en sportarena, erbjuder vi flexibla laddsystem som gör att elbilsförare kan ladda smidigt och tryggt.

Vi på Pay N Charge är stolta över att vara en del av övergången till en hållbar framtid, och vi ser fram emot att fortsätta bygga ut laddinfrastrukturen tillsammans med er.

Laddlösningar för alla behov

Bostadsrättsföreningar, kontor och privat

Våra laddlösningar för bostadsrättsföreningar och kontor erbjuder enkel och automatiserad debitering per användare, utan extra administration. Med funktioner som lastbalansering och stöd för upp till 64 enheter per system, får ni en kostnadseffektiv och skalbar lösning som maximerar elkapaciteten utan att behöva dyra nätverksuppgraderingar

Offentlig laddning med bankkort

Pay N Charge levererar offentliga laddstationer med kortterminaler, vilket möjliggör smidig betalning med bankkort eller digitala plånböcker som Apple Pay och Samsung Pay. Dessa laddstationer är perfekta för platser som köpcentrum, hotell och kommunala parkeringsplatser där enkel och tillgänglig elbilsladdning är ett måste – helt utan krav på app eller abonnemang.

Snabbladdning

Våra snabbladdare, med effektnivåer från 40 kW till 480 kW, erbjuder snabb och pålitlig laddning för företag och publika platser. Med möjligheten att ladda flera fordon samtidigt och en robust design för utomhusbruk, är våra snabbladdare idealiska för motorvägar, större parkeringsplatser och kommersiella anläggningar där snabb och effektiv laddning är nödvändig.

PayNCharge laddare

Hur funkar det?

Senaste nytt inom branschen

sv_SESvenska